For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

انجمن سنجش از دور ایران

انجمن سنجش از دور ايران   (Iranian Remote Sensing Society)

اطلاعات شناسنامه اي انجمن

تاريخ دريافت پروانه تاسيس انجمن: 1372/11/ 27

شماره ثبت : 15567

نشاني انجمن : تهران، اوين دانشگا ه شهيد بهشتي ، بالاتر ازدانشكده برق و كامپيوتر ، طبقه اول، مركز سنجش از دور و GIS

دبيرخانه انجمن :: 021 29903121

دور نگار: 021 22431788

نشاني الكترونيكي:  irsgisso@sbu.ac.ir

و بگاه:  http://irss.sbu.ac.ir

اهداف

- گسترش و پيشبرد و ارتقاي علم سنجش از دور و سيستم اطلاعات جغرافيائي

- توسعه كمي و كيفي نيروهاي متخصص

- بهبود بخشيدن به امور آموزشي و پژوهشي در زمينه هاي مربوط

چگونگي شكل گيري و تاسيس انجمن

علم سنجش از دور، پس از جنگ جهاني دوم و به خصوص پس از شروع مسابقات فضايي و پرتاب ماهواره ها ، رشد قابل توجهي داشت . در اير ان نيز نياز به گسترش و استفاده از اين علم در حدي بود كه طبق برنامه هاي مصوب وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از سه واحد تا بيست واحد درسي در سطوح كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتر اي رشته هاي سنجش از دور ، جغرافيا ، زمين شناسي، علوم كشاورزي، منابع طبيعي، محيط زيست، شيلات، اقيانوس شناسي تدريس مي شد. همچنين پيشرفت ها يي كه در زمينه سخت افزاري و نرم افزاري كامپيوتري ، انجام شده بود موجب گسترش يكي از علوم ديگر به نام سيستم اطلاعات جغرافيايي  GIS شد كه پايگاه كامپيوتري ويژه اي است. گسترش اين علم نيز در كشور در حدي بود كه در ادارات و وزارتخانه ها ي كشور نيز رسوخ كرده و باعث سرمايه گذاري هاي فراواني در بخش هاي سخت افزار ي و نرم افزار ي اين علم شده بود . سازمان نقشه برداري كشور، مركز سنجش از دور، سازمان جغرافيايي، وزارت كشاورزي، شهرداري تهران، وزارت جهاد سازندگي، از جمله سازمان هايي بودند كه به اين سيستم مجهز شده بودند.

بنابراين انجمن سنجش از دور ايران در سال 1372 . بر اساس نياز به فراهم آوردن زمينه استفاده بهينه از اطلاعات ماهواره اي و سرمايه گذاري هاي فراوان در زمينه GIS ، وضع استاندارد هايي در اين زمينه و هماهنگي در زمينه آموزش علم سنجش از دور و GIS  و برقراري ارتباطو هماهنگی مابين دوائر مجهز به اين سيستم ها، و سيستم اطلاعات جغرافيايي، انجمن تاسيس شد . تاسيس انجمن نيز در جريان برگزاري چهاردهمين كنفرانس آسيايي سنجش از دور  (20 تا 25 مهرماه 1372، تهران) اعلام شد.

انجمن سنجش از دور ایران | دکتر رضا جعفری

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.